Κορονοϊός - Γαλλία: Πάνω απο 850 νεκροί σε 24 ώρες - Οι περισσότεροι από τα μέσα Απριλίου
Μέσα σε μία ημέρα, η Γαλλία διπλασίασε τον αριθμό των νέων θυμάτων από κορονοϊό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας ανακοίνωσαν σήμερα 36.330 νέα κρούσματα του κορονοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, πολύ λιγότερα από το ρεκόρ των 52.518 κρουσμάτων που καταγράφηκε χθες, Δευτέρα, αλλά οι 854 ημερήσιοι θάνατοι που είχαν σχέση με την ασθένεια είναι ο βαρύτερος απολογισμός μετά την 15η Απριλίου.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο αριθμός αυτός είναι διπλάσιος από τους 416 θανάτους που αναφέρθηκαν χθες, Δευτέρα και ο συνολικός αριθμός των θανάτων ανέρχεται τώρα σε 38.289. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στο εξής σε 1.502,763, ο πέμπτος υψηλότερος παγκοσμίως.
Διαβάστε ακόμη
Βυθίστηκε ιρανική φρεγάτα μετά από επίθεση υποβρυχίου νότια της Σρι Λάνκα, πάνω από 100 αγνοούμενοι - Μπαράζ ισραηλινών βομβαρδισμών στη Μέση Ανατολή
Η στιγμή που οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» μπαίνουν στο λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο
Axios: Το τηλεφώνημα Νετανιάχου σε Τραμπ που άλλαξε τη Μέση Ανατολή
Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε 7χρονο κοριτσάκι - Τη σήκωσε στον αέρα, της έκαναν 68 ράμματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




