Νεκροί 4 Τούρκοι ψαράδες από τη σύγκρουση του αλιευτικού με το ελληνικό τάνκερ
Εντοπίστηκαν οι σοροί των 4 από τους 5 ψαράδες που αγνοούνταν μετά τη σύγκρουση του ελληνικού τάνκερ με το τουρκικό αλιευτικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βρέθηκαν οι σοροί των 4 από τους 5 ψαράδες που αγνοούνταν μετά τη σύγκρουση του δεξαμενόπλοιου με ελληνική σημαία και του τουρκικού αλιευτικού σκάφους στην περιοχή Καρατάς, 15 ναυτικά μίλια ανοιχτά των Αδάνων. Το ελληνόκτητο Δεξαμενόπλοιο «ΕΦΕΣΟΣ» και ένα τουρκικό αλιευτικό σκάφος συγκρούστηκαν το ξημέρωμα της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου στην περιοχή Καρατάς, 15 ναυτικά μίλια ανοιχτά των Αδάνων, στην Ανατολική Μεσόγειο.
Το τουρκικό αλιευτικό με το όνομα «Πολάτ Μπέι», που αναποδογύρισε, φέρεται να συγκρούστηκε με το ελληνικό δεξαμενόπλοιο, μήκους 273 μέτρων, στις 05.50 το πρωί (04.50 ώρα Ελλάδας). Η επικοινωνία με τους ψαράδες έχει διακοπεί, ενώ το αναποδογυρισμένο σκάφος βρήκαν άλλοι ψαράδες που έπλεαν στην ίδια περιοχή.
Στο ελληνικό δεξαμενόπλοιο επέβαιναν 27 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων δεκατρείς Έλληνες, ενώ στο αλιευτικό σκάφος, που έχει αναποδογυρίσει, δεν έχει προσδιοριστεί, μέχρι στιγμής, ο ακριβής αριθμός των επιβαινόντων.
Από τα χιόνια στον Όλυμπο μέχρι τους «πύρινους ανεμοστρόβιλους» στη Γαλλία: Πώς συνδέονται τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Νέο βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το εργοστάσιο στην Κόρινθο: Η στιγμή της φονικής έκρηξης στα Εξαμίλια
Η στιγμή που 7,1 Ρίχτερ «χτυπούν» την Ιαπωνία - Τραυματίες, καταρρεύσεις κτιρίων και πυρκαγιές
Ηλικιακός ρατσισμός: Η πόλη που δεν θέλει άλλους ηλικιωμένους - «Χρειαζόμαστε νέους και οικογένειες»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



