Σαουδική Αραβία: Έκρηξη σε νεκροταφείο - Ένας Έλληνας ανάμεσα στους τραυματίες
Η επίθεση έρχεται 15 ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι στο Γαλλικό Προξενείο της Τζέντα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έκρηξη με τέσσερις τραυματίες σε συμμαχικό νεκροταφείο στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Σύμφωνα με τοπικά μέσα έκρηξη σημειώθηκε σε ένα μη μουσουλμανικό νεκροταφείο πριν από λίγη ώρα την ώρα της τελετής για το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.
Από τα πρώτα στοιχεία εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους. Διπλωματικές πηγές αναφέρουν πως ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχει και Έλληνας πολίτης. Το ελληνικό προξενείο αναφέρει ότι ένας από τους τραυματίες είναι αστυνομικός που συνόδευε τον Έλληνα πρόξενο.
Η επίθεση έρχεται 15 ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι στο Γαλλικό Προξενείο της Τζέντα από την οποία είχε τραυματιστεί ο φύλακας και είχε συλληφθεί ένας δράστης.
Διαβάστε ακόμη
Θρήνος για τον Λιονέλ Μέσι: Πέθανε στα 68 του χρόνια ο πατέρας του, Χόρχε
Φωτιά στην Αττικοβοιωτία: Πώς στήθηκε η μεγάλη επιχείρηση διάσωσης - 254 πολίτες απομακρύνθηκαν διά θαλάσσης
Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανακαλείται γνωστή μαρμελάδα - Κίνδυνος θραύσης στη συσκευασία
Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar - Προσήχθησαν ιδιοκτήτης και γονείς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



