Κορονοϊός: Η Γαλλία ξεπέρασε το όριο των δύο εκατομμυρίων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων
Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την Covid-19 αυξήθηκε κατά 437 το τελευταίο 24ωρο για να ανέλθει σε 46.273, συνολικά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Γαλλία ξεπέρασε το όριο των δύο εκατομμυρίων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της Covid-19 από την έναρξη της επιδημίας, ανακοίνωσε την Τρίτη ο γενικός διευθυντής των υπηρεσιών υγείας Ζερόμ Σαλμόν.
Υπάρχουν 2.036.755 επιβεβαιωμένα κρούσματα, διευκρίνισε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Τύπου τονίζοντας ότι υπάρχει επίσης «ένας αριθμός ρεκόρ 33.500 νοσηλευομένων ασθενών με κορονοϊό», στη Γαλλία σήμερα.
Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την Covid-19 αυξήθηκε κατά 437 το τελευταίο 24ωρο για να ανέλθει σε 46.273, συνολικά, δήλωσε ο Σαλμόν.
Ο Γάλλος αξιωματούχος είπε ωστόσο ότι «οι προσπάθειες μας αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς» για την ανάσχεση της επιδημίας.
Διαβάστε ακόμη
Τραμπ: Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός - Χρειάστηκαν πολύ χρόνο, τώρα θα το πληρώσουν
Εμπλεκόμενος στον θάνατο Γιακουμάκη ο ένας εκ των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Δασκαλάκη
Είναι τα εμβόλια mRNA η απάντηση σε μορφές καρκίνου; Πού βρίσκονται οι έρευνες και γιατί «γεννούν» ελπίδες
Catch me if you can: Πιλότος της Air Canada πετούσε επί 17 χρόνια χωρίς άδεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



