Τσαβούσογλου: Θα απαντήσουμε στο πεδίο της μάχης για το πλοίο
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την απάντηση της Άγκυρας και σε στρατιωτικό και σε νομικό επίπεδο προανήγγειλε απόψε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μετά το επεισόδιο με την έρευνα του τουρκικού πλοίου Ροζελίν-Α από γερμανική φρεγάτα στα ανοιχτά της Λιβύης, σημειώνοντας ότι αυτή την εντολή έδωσε ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν.
«Η επιβίβαση σε εμπορικά πλοία σαν πειρατές αποτελεί παραβίαση του νόμου. Θα απαντήσουμε και στο πεδίο της μάχης, ενώ θα εξετάσουμε και όλα τα νομικά και πολιτικά μέσα. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Αυτή είναι η εντολή του προέδρου μας», δήλωσε την Τρίτη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Διαβάστε ακόμη
Πρωτοφανές κυνηγητό στη Ζάκυνθο: 33χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία επιτέθηκε σε αστυνομικούς και διέφυγε τρεις φορές
Χαϊδάρι: Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη - Έπαθε τέσσερις ανακοπές στο χειρουργείο
Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της Ελευθερίας
«Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



