Βρετανία - Κορονοϊός: Συμφωνία με τη Moderna για την αγορά 2 εκατ. δόσεων του εμβολίου
Με τη συμφωνία αυτή, το Λονδίνο θα αποκτήσει πρόσβαση σε αριθμό δόσεων του συγκεκριμένου σκευάσματος που αρκεί για τον εμβολιασμό 3,5 εκατομμυρίων ανθρώπων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κυβέρνηση της Βρετανίας έκλεισε συμφωνία με την εταιρεία Moderna Inc για την αγορά επιπλέον 2 εκατομμυρίων δόσεων του υποψηφίου εμβολίου της εναντίον του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε η ίδια σήμερα.
Με τη συμφωνία αυτή, το Λονδίνο θα αποκτήσει πρόσβαση σε αριθμό δόσεων του συγκεκριμένου σκευάσματος που αρκεί για τον εμβολιασμό 3,5 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Συνολικά, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει κλείσει συμφωνίες για την αγορά 357 εκατομμυρίων δόσεων υποψηφίων εμβολίων από επτά εταιρίες και φορείς που τα αναπτύσσουν, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου των υπηρεσιών του βρετανικού υπουργείου Υγείας.
Ο Βρετανός υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ διαβεβαίωσε πως το Λονδίνο έχει πλέον ιδιαίτερα «ευρύ φάσμα» υποψηφίων εμβολίων στη διάθεσή του και «είναι έτοιμο» να αρχίσει ανοσοποίηση μόλις λάβουν πιστοποίηση από τον αρμόδιο εποπτικό φορέα, «ξεκινώντας από εκείνους που θα ωφεληθούν περισσότερο».
Ερωτήματα για τον θάνατο του 17χρονου στην Κίμωλο: «Κλειδί» η νεκροψία - «Δεν υπήρχε ρελέ ασφαλείας» λέει η μητέρα του
Ολυμπιονίκης στο skate συγχρόνισε το άλμα του με την έκλειψη Ηλίου
Είναι επίσημο! Στο Μπουργκάς η Eurovision 2027 - 11,13 και 15 Μαΐου τα τρία σόου
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα: Θερμικές κάμερες «χτενίζουν» την Αττική - Έκλεισαν Λυκαβηττός και Πεδίον του Άρεως
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




