Ρωσία: Στους 37 ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση πολυκατοικίας
Μέχρι τώρα έχουν αναγνωριστεί 22 θύματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους όταν κατέρρευσε μεγάλο μέρος πολυκατοικίας στην πόλη Μαγκνιτογκόρσκ, στα Ουράλια, ανέρχεται σε τουλάχιστον 37, ενημέρωσε πριν από λίγο εκπρόσωπος του υπουργείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο οποίος μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.
«Ο αριθμός των θανόντων αυξήθηκε στους 37», είπε ο εκπρόσωπος.
Κατά τον ίδιο, μέχρι τώρα έχουν αναγνωριστεί 22 θύματα, συμπεριλαμβανομένων 3 παιδιών.
Τμήμα της πολυκατοικίας κατέρρευσε όταν σημειώθηκε έκρηξη νωρίς το πρωί της Δευτέρας στη Μαγκνιτογκόρσκ, βιομηχανική πόλη στην περιφέρεια Τσελιάμπινσκ, 1.700 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, στα Ουράλια. Η κατάρρευση οφειλόταν σε έκρηξη που οι αρχές θεωρούν πως προκάλεσε η διαρροή αερίου θέρμανσης.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



