Φρανκφούρτη: Απομάκρυναν 12.800 ανθρώπους λόγω βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
Η βόμβα βρέθηκε σε ένα εργοτάξιο στη συνοικία Γκάλους και η περιοχή αποκλείστηκε σε μια ακτίνα 700 μέτρων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Περίπου 12.800 άνθρωποι απομακρύνθηκαν σήμερα, Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, από συνοικία της Φρανκφούρτης, προκειμένου να διεξαχθεί η επιχείρηση εξουδετέρωσης μιας βρετανικής βόμβας βάρους 500 κιλών, που χρονολογείται από την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, έγινε γνωστό από τις αρχές.
Η βόμβα βρέθηκε σε ένα εργοτάξιο στη συνοικία Γκάλους και η περιοχή αποκλείστηκε σε μια ακτίνα 700 μέτρων λόγω των ζημιών που θα μπορούσε να προκαλέσει η βόμβα, στην περίπτωση που εξερράγη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Λόγω των περιορισμών της πανδημίας του κορονοϊού, η επιχείρηση μπορεί να πάρει χρόνο και θα συνεχιστεί και το βράδυ, εξηγούν οι αρχές.
Διαβάστε ακόμη
Η αρχή του τέλους για τον Τραμπ: Όταν η λαϊκή δυσαρέσκεια γίνεται κύμα ανατροπής
Halloween στο Γκάζι: «Τα πόδια τους έχουν σημάδια από μαστίγια» - Σοκαριστικές καταγγελίες για το βίαιο πάρτι
ΥΠΕΘΑ: Αυτή είναι η νέα όψη του Πενταγώνου - 250 εκατ. ευρώ από τους εφοπλιστές για τον Στόλο ζητά ο Δένδιας
Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκαν ερυθρά αιμοσφαίρια 115 εκατ. ετών σε απολίθωμα δεινοσαύρου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



