Κορονοϊός: Σε «κόκκινη ζώνη» πιθανότατα η Ιταλία τις γιορτές
Μια τέτοια κίνηση θα είχε ως κύριο στόχο να περιορισθεί σημαντικά η πιθανότητα νέας αύξησης των κρουσμάτων των Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, εξετάζει το ενδεχόμενο να κηρύξει ολόκληρη την Ιταλία σε κόκκινη ζώνη (με αυστηρό lockdown) από τα Χριστούγεννα μέχρι και την Πρωτοχρονιά.
Μια τέτοια κίνηση, σύμφωνα με τους σχολιαστές, θα είχε ως κύριο στόχο να περιορισθεί σημαντικά η πιθανότητα νέας αύξησης των κρουσμάτων των Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, με την εμφάνιση ενός τρίτου κύματος της πανδημίας κορονοϊού.
Το θέμα συζητήθηκε στην αποψινή συνεδρίαση του πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε με τους επικεφαλής των κομμάτων που τον στηρίζουν και αναμένεται περαιτέρω εμβάθυνσή του τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Πολλοί αναλυτές συνδέουν την πιθανότητα ουσιαστικής αυστηροποίησης των μέτρων με τον συνωστισμό που σημειώθηκε χθες και σήμερα σε πολλές εμπορικές οδούς των ιταλικών πόλεων.
Στο «τραπέζι» των αγροτών ολικό κυκλοφοριακό μπλακ - αουτ και μαζική απόβαση των τρακτέρ στην Αθήνα
Κραν Μοντανά: Πενθήμερο πένθος στην Ελβετία μετά τη σπαρακτική τραγωδία - Το χρονικό της πυρκαγιάς
Η εξομολόγηση του Τσιτσιπά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω για δύο ημέρες, αναρωτιόμουν γιατί εξακολουθώ να το κάνω αυτό»
Φλόριντα: Η στιγμή που εργαζόμενος της Disney τραυματίζεται από ψεύτικο βράχο 180 κιλών για να προστατέψει το πλήθος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



