Κορονοϊός - Μεξικό: Στην εντατική γιατρός μετά το εμβόλιο
Η γυναίκα αφού έκανε το εμβόλιο παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή, σπασμούς και δερματικό εξάνθημα. Είχε ωστόσο ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια 32χρονη γιατρός από το Μεξικό εισήχθη στη ΜΕΘ ενός δημοσίου νοσοκομείου αφού έκανε το εμβόλιο της Pfizer για τον κορονοϊό, καθώς παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή, σπασμούς και δερματικό εξάνθημα. Οι Αρχές έκαναν γνωστό το περιστατικό.
«Η αρχική διάγνωση είναι εγκεφαλομυελίτιδα», ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής. Το υπουργείο πρόσθεσε πως η γιατρός έχει ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία από τις κλινικές δοκιμές πως οποιοσδήποτε ανέπτυξε φλεγμονή στον εγκέφαλο, μετά τη χορήγηση του εμβολίου.
Οι Pfizer και BioNTech δεν έχουν προς το παρόν σχολιάσει το περιστατικό. Περισσότεροι από 126.500 άνθρωποι έχουν πεθάνει από κορονοϊό στο Μεξικό. Η χώρα άρχισε τη διανομή της πρώτης δόσης των εμβολίων κατά του νέου κορονοϊού σε υγειονομικούς, στις 24 Δεκεμβρίου.
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




