ΤΙΜΕ: Αφιερωμένο στον Τζο Μπάιντεν το εξώφυλο του γνωστού περιοδικού
Ο Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του ΤΙΜΕ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και την πρώτη του μέρα στον Λευκό Οίκο είναι αφιερωμένο το εξώφυλλο του περιοδικού ΤΙΜΕ που έχει φιλοτεχνηθεί από τον αμερικανό καλλιτέχνη Tim O’ Brien.
Στο έργο του Tim O’Brien, o Τζο Μπάιντεν εμφανίζεται στο προεδρικό γραφείο στον Λευκό Οίκο να κοιτάζει σκεπτικός έξω από τα παράθυρα, ενώ τα χρώματα που έχουν επιλεχθεί παραπέμπουν σε φωτιά, παραπέμποντας προφανώς στις ταραχές της 6ης Ιανουαρίου, στο Καπιτώλιο.
Επίσης, διακρίνεται το Οβάλ Γραφείο να έχει υποστεί ζημιές, οι κουρτίνες να είναι σκισμένες, και αναρίθμητες στοίβες με χαρτιά βρίσκονται στο πάτωμα.
Διαβάστε ακόμη
Γάιδαρος και ταύρος έγιναν ζευγάρι και άφησαν άφωνους τους επιστήμονες - «Πρώτη φορά καταγράφεται»
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: «Δεν τον σταματά τίποτα» - Το ενδεχόμενο ενός πιο παράτολμου Τραμπ μετά από ήττα
Γκάζι: Σκηνές αληθινού τρόμου σε Halloween party - Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς με αλυσίδες, ρόπαλα και δαγκώματα
Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης από την Κομισιόν: Οδηγίες για την επιβίωση τις πρώτες 72 ώρες μιας κρίσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



