Κορονοϊός: 1 εκατ. άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί στη Γαλλία
Η υπουργός Βιομηχανίας της Γαλλίας ανέφερε ότι ο επόμενος στόχος είναι να εμβολιαστούν 15 εκατομμύρια άνθρωποι μέχρι τον Ιούνιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα εκατομμύριο Γάλλοι έχουν ήδη εμβολιαστεί για τον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν Καστέξ, σχεδόν έναν μήνα αφότου ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού στη χώρα.
Ο Καστέξ ευχαρίστησε μέσω του Twitter το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και όλους εκείνους που «ένωσαν τις δυνάμεις» τους για να ξεκινήσει αυτή η εκστρατεία. Η κυβέρνηση είχε θέσει ως στόχο να εμβολιαστούν ένα εκατομμύριο Γάλλοι μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.
Παράλληλα, η υπουργός Βιομηχανίας Ανιές Πανιέρ - Ρινασέρ ανέφερε στο France Inter ότι ο επόμενος στόχος είναι να εμβολιαστούν 15 εκατομμύρια άνθρωποι μέχρι τον Ιούνιο. Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι ο αριθμός αυτό θα ξεπεραστεί.
Διαβάστε ακόμη
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



