Κορονοϊός: Σταματούν οι εμβολιασμοί στη Μαδρίτη - Τελειώνουν τα εμβόλια
Η περιφέρεια της Μαδρίτης έχει εμβολιάσει ήδη 180.000 ανθρώπους αφότου ξεκίνησε η εμβολιαστική εκστρατεία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι υγειονομικές αρχές της Μαδρίτης ανέστειλαν τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού για τις δύο επόμενες εβδομάδες καθώς τελειώνουν οι δόσεις που έχουν στη διάθεσή τους, όπως δήλωσε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου ο αναπληρωτής πρόεδρος της περιφέρειας της Μαδρίτης, Ιγνάθιο Αγουάδο.
Η περιφέρεια σταμάτησε τους νέους εμβολιασμούς ώστε να χρησιμοποιήσει τις λίγες δόσεις που έχει ακόμη για τη χορήγηση της δεύτερης δόσης σε όσους έχουν λάβει την πρώτη, δήλωσε ο Αγουάδο στους δημοσιογράφους.
Η περιφέρεια της Μαδρίτης έχει εμβολιάσει ήδη 180.000 ανθρώπους αφότου ξεκίνησε η εμβολιαστική εκστρατεία, είπε. «Δυστυχώς, όπως υποψιαζόμαστε ο ρυθμός παραλαβών έχει διακοπεί», σημείωσε.
Συνολικά, η Ισπανία έχει χορηγήσει λίγο πάνω από 1,3 εκατ. δόσεις σε ομάδες προτεραιότητας, όπως ένοικοι οίκων ευγηρίας και υγειονομικοί πρώτης γραμμής, περίπου το 10% των οποίων έχουν λάβει ήδη και τη δεύτερη δόση. Στη διάρκεια αυτής της πρώτης φάσης, η κυβέρνηση σχεδιάζει να εμβολιάσει περίπου 2,5 εκατ. ανθρώπους έως τα τέλη Φεβρουαρίου.
Αντιφατικά μηνύματα από το Ιράν για το τέλος του πολέμου - Η ανταλλαγή μηνυμάτων με τις ΗΠΑ και οι εγγυήσεις
Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Erminio τις επόμενες ώρες: Οι «κόκκινες» περιοχές, πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ψάχνει... Κέβιν Κόστνερ: Αγγελία της πρεσβείας των ΗΠΑ για τη θέση του σωματοφύλακα
Η παράνομη στάνη με κατσίκες και κοτόπουλα που ήταν στην ταράτσα του 16ώροφου κτιρίου στους Αμπελόκηπους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




