Τουρκία: Πάνω από 65% των πολιτών λένε ότι η χώρα έχει πάρει λάθος δρόμο
Οι Τούρκοι πολίτες βλέπουν την ανεργία και τη φτώχεια ως τις μεγαλύτερες πηγές ανησυχίας συγκριτικά με τον κορονοϊό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πάνω από το 65% των Τούρκων πιστεύουν ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν προς λάθος κατεύθυνση, σύμφωνα με μια νέα έρευνα σχετικά με τις παγκόσμιες ανησυχίες των πολιτών ανά χώρα της εταιρείας Ipsos.
Οι Τούρκοι πολίτες βλέπουν την ανεργία και τη φτώχεια ως τις μεγαλύτερες πηγές ανησυχίας (36%) συγκριτικά με τον κορoνοϊό (33%), διαπίστωσε η έρευνα του «Ipsos the World» τον Φεβρουάριο, σε αντίθεση με τον υπόλοιπο κόσμο όπου ο κορoνοϊός παραμένει ο νούμερο ένα προβληματισμός.
Διαβάστε επίσης: Ο Ερντογάν εξυμνεί ξανά τα έργα που κάνει για την Τουρκία
Πάντως, η τουρκική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για ένα πακέτο οικονομικών μεταρρυθμίσεων για να βοηθήσει στη σταθεροποίηση της λίρας και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων και θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.
Αστυνομική έφοδος στην Pizza Fan για «μαύρο» ΦΠΑ 25 εκατ. ευρώ - 9 συλλήψεις και «πειραγμένες» ταμειακές
Στην Ευελπίδων ο Λιόλιος και οι άλλοι 5 της ΕΟΚ - 102.000 ευρώ στο σπίτι του Κορομηλά
Άνδρας των ΜΑΤ έριξε κρότου λάμψης μέσα στο μετρό Ομόνοιας - Διατάχθηκε ΕΔΕ
ΕΟΠΥΥ: Τα 4 μέτρα «ασπιρίνες» μετά το πόρισμα-σοκ του Ελεγκτικού Συνεδρίου - 11 χρόνια χωρίς ελέγχους στα φαρμακεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



