Ταϊλάνδη: Ο πρωθυπουργός ψέκασε τους δημοσιογράφους
Όλοι οι δημοσιογράφοι αιφνιδιάστηκαν από την αντίδραση του πρωθυπουργού έπειτα από μια άβολη ερώτηση.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Πραγιούτ Τσαν-oτσά,αιφνιδίασε τους δημοσιογράφους σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου επιλέγοντας έναν ασυνήθιστο τρόπο να αντικρούσει τις ερωτήσεις τους.
Ο πρωθυπουργός της χώρας κατέβηκε από το πάνελ έπειτα από μια ενοχλητική ερώτηση σχετικά με το ποιοι θα είναι στον ανασχηματισμό και άρχισε να ψεκάζει έναν-έναν τους δημοσιογράφους, βάζοντας τη μάσκα στο πρόσωπό του.
Διαβάστε ακόμα: Ταϊλάνδη: Δίωξη σε Αμερικανό τουρίστα για αρνητικό σχόλιο στο Tripadvisor
«Δεν έχετε κάτι άλλο να ρωτήσετε;» είπε ο Πραγιούτ Τσαν-οτσά που έχει ηγηθεί στο παρελθόν στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Ταϊλάνδη και είναι γνωστός για τις κωμικές απαντήσεις του σε ερωτήσεις εκπροσώπων του Τύπου. Αφού ψέκασε τους δημοσιογράφους έφυγε από την αίθουσα.
Αργότερα εμφανίστηκε για συνεχίσει υποτίθεται τη συνομιλία με την ίδια ομάδα δημοσιογράφων ωστόσο με εμφανή δυσφορία να τους ξαναψέκασε και να αποχώρησε.
Διαβάστε ακόμα: Κορονοϊός: Η Ταϊλάνδη ανοίγει τον τουρισμό με καραντίνα... πέντε αστέρων
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
«Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



