Επίτιμος Πρόεδρος HDP στο ΟΡΕΝ: «Χτύπημα» στη δημοκρατία από τον Ερντογάν
Για θεσμούς που στην πραγματικότητα είναι παιχνίδι στα χέρια του Ερντογάν κάνει λόγο ο επίτιμος πρόεδρος του ΗDP Ερτουγκρούλ Κιουρτσού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για θεσμούς που στην πραγματικότητα είναι παιχνίδι στα χέρια του Ερντογάν, κάνει λόγο ο επίτιμος πρόεδρος του ΗDP Ερτουγκρούλ Κιουρκτσού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ. Όπως λέει χαρακτηριστικά, «η βουλή έχει γίνει ένα παιχνίδι στα χέρια του προέδρου, της αστυνομίας του και στα χέρια της εξαγορασμένης δικαιοσύνης, ενώ ο διαχωρισμός των εξουσιών είναι ανύπαρκτος». Ο Ερτουγκρούλ Κιουρτκτσού χαρακτηρίζει ως ένα ακόμα χτύπημα στη δημοκρατία την άρση ασυλίας του βουλευτή Γκεργκερίογλου, προσθέτοντας ότι πίσω από την προσπάθεια διάλυσης του Δημοκρατικού Κόμματος του Λαού, βρίσκεται ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
O Ερντογάν προαναγγέλλει μεταρρυθμίσεις και μεγαλύτερη προστασία των ατομικών δικαιωμάτων. Για θεσμούς που στην πραγματικότητα είναι παιχνίδι στα χέρια του Ερντογάν κάνει λόγο μιλώντας στο OPEN και τη Γεωργία Γαραντζιώτη ο επίτιμος πρόεδρος του ΗDP Ερτουγκρούλ Κιουρτσού.
Διαβάστε ακόμα: Εκπρόσωπος Ερντογάν: Καλεί την Ευρωπαϊκή Ενωση να επιλύσει τη μεταναστευτική κρίση
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



