Μιανμάρ: Περίπου 3.000 χωρικοί στην Ταϊλάνδη έπειτα από βομβαρδισμούς του στρατού
Ο στρατός της Μιανμάρ εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές σε πέντε περιοχές της συνοικίας Μουτράου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Περίπου 3.000 κάτοικοι σε χωριά της πολιτείας Κάρεν στην νοτιοανατολική Μιανμάρ κατέφυγαν την Κυριακή στην Ταϊλάνδη έπειτα από τις αεροπορικές επιδρομές του στρατού σε μια περιοχή που τελεί υπό τον έλεγχο μιας εθνοτικής ένοπλης ομάδας, όπως έγινε γνωστό από μια οργάνωση ακτιβιστών και από τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο στρατός της Μιανμάρ εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές σε πέντε περιοχές της συνοικίας Μουτράου, κοντά στο σύνορο, περιλαμβανομένου ενός καταυλισμού εκτοπισμένων, σύμφωνα με την Οργάνωση Γυναικών της Κάρεν.
«Προς το παρόν οι χωρικοί κρύβονται μέσα στη ζούγκλα καθώς περισσότεροι από 3.000 πέρασαν στην Ταϊλάνδη αναζητώντας καταφύγιο», ανέφερε ανακοίνωση της οργάνωσης.
Διαβάστε ακόμη
Συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν: Τι προβλέπει το προσχέδιο συμφωνίας 14 σημείων - Άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ και άρση των κυρώσεων
Ζεσταίνουν τις προεκλογικές μηχανές Ανδρουλάκης και Τσίπρας: Οι διαδραστικές συγκεντρώσεις, η κοινωνική ατζέντα το «στοίχημα» των λαϊκών συνοικιών
Η εξάπλωση της διαφθοράς, η παρέμβαση Μητσοτάκη και το μοίρασμα της πίτας στα επαρχιακά κανάλια
«Καυτό» καλοκαίρι για την κυβέρνηση: Τα ανοιχτά μέτωπα, η πίεση της αντιπολίτευσης και τα δημοσκοπικά μηνύματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




