πΓΔΜ: Πρόωρες εκλογές ζητάει το VMRO-DPMNE
Ο Χριστιάν Μίτσκοσκι ζήτησε την διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών στη χώρα, μαζί με τις προεδρικές, που προγραμματίζονται για τα τέλη Απριλίου με αρχές Μαϊου
Ο αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης,VMRO-DPMNE Χρίστιαν Μίτσκοσκι επέκρινε την απόφαση της Βουλής για την τροποποίηση του Συντάγματος της πΓΔΜ και κατηγόρησε ως υπεύθυνο γι΄ αυτό τον πρωθυπουργό της χώρας, Ζόραν Ζάεφ.
Παράλληλα, ο Μίτσκοσκι ζήτησε την διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών στη χώρα, μαζί με τις προεδρικές, που προγραμματίζονται για τα τέλη Απριλίου με αρχές Μαϊου.
O Χρίστιαν Μίτσκοσκι ανέφερε ότι οι 39 βουλευτές του κόμματός του απείχαν από τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής.
Διαβάστε ακόμη
Ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς στη Σαλαμίνα, οι μαρτυρίες και οι κόποι που έγιναν στάχτη
Φωτιά στη Σαλαμίνα: Ζευγάρι ηλικιωμένων τα δύο θύματα - Γείτονες τους άκουσαν να φωνάζουν βοήθεια
Μυθικός Απόστολος Χρήστου! Back to back πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. ύπτιο
Το Ιράν δίνει «μπόνους» 30.000 δολαρίων σε όποιον σκοτώσει ή αιχμαλωτίσει Αμερικανό «στρατιωτικό εισβολέα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




