ΠΟΥ: «Παρωδία» το γεγονός ότι κάποιες χώρες δεν μπορούν να ξεκινήσουν εμβολιασμούς
Oρισμένες χώρες εξακολουθούν να μην έχουν επαρκή πρόσβαση σε εμβόλια κατά της Covid-19🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αποτελεί μια παρωδία το γεγονός ότι ορισμένες χώρες εξακολουθούν να μην έχουν επαρκή πρόσβαση σε εμβόλια κατά της Covid-19 για να ξεκινήσουν τους εμβολιασμούς των εργαζομένων στους τομείς υγείας και των πιο ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
«Η αύξηση της παραγωγής και η δίκαιη κατανομή παραμένουν τα σημαντικότερα εμπόδια για τον τερματισμό του οξυμένου σταδίου της πανδημίας Covid-19», τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.
«Είναι μια παρωδία το γεγονός ότι σε ορισμένες χώρες οι εργαζόμενοι στους τομείς υγείας και όσοι βρίσκονται σε ομάδες κινδύνου εξακολουθούν να μην έχουν λάβει καμία δόση εμβολίων», συμπλήρωσε.
Διαβάστε επίσης: Τσιόδρας: 1 στις 100.000 η πιθανότητα θρόμβωσης με το εμβόλιο της AstraZeneca
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



