Τουρκία: Το 41,1% θεωρεί ότι η δήλωση των ναυάρχων «συνεπάγεται πραξικόπημα»
Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρείας Ακσόι για την τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρείας Ακσόι για την τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ, σύμφωνα με την οποία το 58.9% των πολιτών απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη δήλωση των 104 ναυάρχων θεωρεί ότι «πρόκειται για άποψη των απόστρατων ναυάρχων», ενώ το 41.1% θεωρεί ότι πρόκειται για «δήλωση που συνεπάγεται πραξικόπημα».
Το 62.7% των ψηφοφόρων του κυβερνώντος ΑΚΡ θεωρούν ότι πρόκειται για «δήλωση που συνεπάγεται πραξικόπημα» και το 65,1% των ψηφοφόρων του εθνικιστικού MHP απάντησε το ίδιο.
Αντίστοιχα στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα μόνο το 13.1% θεωρεί ότι πρόκειται για δήλωση με στόχο το πραξικόπημα, στο HDP το 18% και στο Καλό Κόμμα το 16,7%
Σε ερώτηση ποιο θέμα είναι πιο σημαντικό από τα δύο που ήρθαν στην επικαιρότητα την προηγούμενη εβδομάδα: «Η δήλωση των ναυάρχων για τη Μοντρέ ή ο πληθωρισμός;» η απάντηση ήταν: 63.5% ο πληθωρισμός, 23.2% η δήλωση των ναυάρχων για τη Συνθήκη του Μοντρέ και 13.4% κανένα από τα δύο.
Διαβάστε επίσης: Τουρκία: Στον εισαγγελέα οι ναύαρχοι που o Eρντογάν κατηγορεί για πραξικόπημα
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



