Ισράηλ: Πάολα και Καραφώτης έδωσαν covid free συναυλία
Πάολα και Καραφώτης έδωσαν την πρώτη covid free συναυλία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εικόνες που μάλλον μας... ξενίζουν, έζησαν Πάολα και Κώστας Καραφώτης, που τραγούδησαν Θεοδωράκη σε συναυλία στο Ισραήλ, όπου δεν υπήρχαν ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις, καθώς στο Ισράηλ το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού είναι εμβοσλιασμένο με αποτέλεσμα να έχει επιτευχθεί η πολυπόθητη ανοσία της αγέλης.
«Ήταν κάτι συγκλονιστικό. Ήταν κάτι μοναδικό, Μέχρι να γίνει η συναυλία δεν είχαμε συνειδητοποιήσει καλά καλά ότι πραγματικά θα μπει κόσμος χωρίς μάσκες» είπε ο Κώστας Καραφώτης στον ΑΝΤ1.
Αυτή ήταν η πρώτη covid free συναυλία ανά τον κόσμο. «Είχαμε να το ζήσουμε δύο χρόνια» είπε η Πάολα. Την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί ο Νίκος Βέρτης, ενώ εμφάνιση στο Ισραήλ αναμένεται να κάνει και ο Γιάννης Κότσιρας.
Διαβάστε επίσης: Ισραήλ: Μηδέν θάνατοι μετά από 10 μήνες κορονοϊού - Γιορτάζουν με συναυλίες Βέρτη και Πάολα
«Πιο κοντά από ποτέ σε μια ρήξη»: Θα επιβιώσει το ΝΑΤΟ αν αποχωρήσουν οι ΗΠΑ; Οι επιλογές του Τραμπ
Σε κλίμα κατάνυξης και βαθιάς συγκίνησης η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της Αθήνας
Γιατί το Mythos της Anthropic προκαλεί πανικό σε κυβερνήσεις και Wall Street - Οι αλλαγές που φέρνει στο AI
Για ποιο λόγο δεν πρέπει να ταξιδεύετε με μαύρες βαλίτσες - Οι 6 συμβουλές που δίνει ειδικός ασφαλείας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



