Τουρκία: Στη Σαουδική Αραβία ο Τσαβούσογλου στις 11 Μαΐου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη Σαουδική Αραβία θα επισκεφτεί ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στις 11 Μαΐου, σηματοδοτώντας την πρώτη υψηλού επιπέδου επίσκεψη μετά τη δολοφονία του Σαουδάραβα αντιφρονούντα δημοσιογράφου το 2018 στην Κωνσταντινούπολη.
Η Άγκυρα επιθυμεί να «ξεπαγώσει» τις σχέσεις της με το Ριάντ, που είχαν ενταθεί μετά τον θάνατο του Τζαμάλ Κασόγκι στο προξενείο της Σ. Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη και ανεπίσημο μποϊκοτάζ του βασιλείου σε τουρκικά προϊόντα.
Το πρώτο ταξίδι του Τσαβούσογλου στο Ριάντ εδώ και τέσσερα χρόνια προγραμματίστηκε κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας χθες το βράδυ μεταξύ του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και του Σαουδάραβα βασιλιά Σαλμάν. Ήταν η δεύτερη συνομιλία μεταξύ των δύο ηγετών σε λιγότερο από ένα μήνα.
Διαβάστε επίσης: Ακάρ: Οι Έλληνες δεν θα καταφέρουν τίποτα - Δύο κράτη στην Κύπρο
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Περπατάτε αργά; Δείτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την καρδιά και τον εγκέφαλό σας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



