Παιδί δύο ετών έπεσε σε πηγάδι-Έρευνες για τον εντοπισμό του
Οι γονείς του είναι συγκλονισμένοι και μια ομάδα ψυχολόγων έχει αναλάβει τη φροντίδα τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι ισπανικές Αρχές έχουν επιδοθεί σε μια μάχη με το χρόνο, επιχειρώντας να σώσουν ένα δίχρονο αγοράκι, που έπεσε την Κυριακή σε ένα πηγάδι με βάθος άνω των 100 μέτρων.
«Οι διασώστες εργάζονται, προκειμένου να καταφέρουν να αποκτήσουν πρόσβαση στον πάτο του πηγαδιού, όπου έπεσε ένα αγοράκι δύο ετών την Κυριακή το απόγευμα στο Τοταλάν, στην επαρχία της Μάλαγας (νότια Ισπανία). (…) Δεν έχουμε προς το παρόν νέα», ενημέρωναν στις 14 Ιανουαρίου στο Twitter οι υπηρεσίες διάσωσης της Ανδαλουσίας, της περιοχής όπου συνέβη το ατύχημα.
Σύμφωνα με την οικογένεια, το παιδί έπεσε σε αυτό το πηγάδι διαμέτρου 25 εκατοστών, που δεν έφερε οποιαδήποτε σήμανση ενώ έπαιζε σε κοντινό σημείο και ενώ οι γονείς του έκαναν πικ νικ στο βουνό.
Οι γονείς του είναι «συγκλονισμένοι» και «μια ομάδα ψυχολόγων έχει αναλάβει τη φροντίδα τους», δήλωσε στο κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο RNE η Έλενα Τρίχο, η εκπρόσωπος τύπου των υπηρεσιών διάσωσης της Ανδαλουσίας.
Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



