Μεξικό: Σοκάρει η σύλληψη 72χρονου κανίβαλου
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν στο σπίτι ενός 72χρονου στο Μεξικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αντιμέτωποι με εικόνες φρίκης ήρθαν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο σπίτι ενός 72χρονου στο Μεξικό, όπου και βρέθηκαν λείψανα γυναικών διατηρημένα σε αλάτι, ανθρώπινα μέλη και αίματα.
Ο κατά συρροή δολοφόνος στην Ατισαπάν του Μεξικό ομολόγησε τη δολοφονία τουλάχιστον τριών γυναικών αν και πιθανολογείται πως τα θύματα του είναι δεκάδες. Σύμφωνα με τις αρχές φέρεται να δήλωσε πως του ήταν εύκολο να τεμαχίζει τα θύματά του.
Στο σπίτι βρέθηκαν τα μέλη μιας 34χρονης που αγνοούνταν καθώς και τουλάχιστον 8 γυναικών ακόμα. Όταν εισέβαλαν στο σπίτι του οδηγήθηκαν σε άλλο μέρος του σπιτιού από σκύλους και αφού τρύπησαν το δάπεδο, ανακάλυψαν λείψανα και μαλλιά των άλλων γυναικών.
Διαβάστε ακόμη
«Μικρά, ανθισμένα νησιά»: Η πόλη που μετατρέπει τα παρτέρια των δρόμων σε μικρούς βιότοπους
Τις γαλάζιες «αρρυθμίες» θέλει να ρυθμίσει η κυβέρνηση: Οι τοποθετήσεις που άναψαν φωτιά και η επιχείρηση... ήρεμα νερά
Έκρηξη στην Πλάκα: Ανασύρθηκε νεκρή γυναίκα από τα συντρίμμια - «Κρίσιμες ώρες γιατί φτάσαμε στον χώρο των υπνοδωματίων»
Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα: Τραυμάτισαν 10χρονο κορίτσι - Κάλυκες και σπασμένα τζάμια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




