Προφυλακίστηκε ο αποστολέας των τρομοδεμάτων στις ΗΠΑ
Δικαστήριο του Μαϊάμι διέταξε την προφυλάκιση του υπόπτου για την αποστολή τρομοδεμάτων σε 14 επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς δυνατότητα εγγύησης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Σίζαρ Σέιοκ, πρώην στρίπερ και διανομέας πίτσας, κατηγορείται ότι ταχυδρόμησε τα δέματα σε ηγετικά στελέχη και υποστηρικτές του Δημοκρατικού Κόμματος, ανάμεσά τους ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον, αλλά και στα γραφεία του CNN, την προηγούμενη εβδομάδα. Η επόμενη ακρόασή του ορίστηκε για την Παρασκευή στο Μαϊάμι.
Ο 56χρονος αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ των οποίων διαπολιτειακή μεταφορά και παράνομη αποστολή εκρηκτικών, απειλή εναντίον πρώην προέδρου και επίθεση εναντίον ομοσπονδιακών αξιωματούχων. Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο ύποπτος θα διωχθεί ποινικά και από τις εισαγγελικές Αρχές της Νέας Υόρκης.
Τη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου, εντοπίστηκε ένα ακόμη δέμα, που είχε αποσταλεί στα γραφεία του CNN. Το δέμα εντοπίστηκε σε ταχυδρομείο της Ατλάντα και σύμφωνα με το FBI ήταν πανομοιότυπο με τα άλλα 14.
«Κουβάλησα το σώμα της γυναίκας μου για μιάμιση ώρα» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το φλεγόμενο Ιράν
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
«SMS Blaster Attack»: Συναγερμός για high tech απάτη - Πώς έκλεβαν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό
Αγωνία για 28χρονο Έλληνα που έκανε διακοπές στην Αυστραλία - Κινδυνεύει με τετραπληγία μετά από ατύχημα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



