Euro 2020 – Απίστευτο περιστατικό: Ο σεκιουριτάς έριξε «πόρτα» στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Ο Σερ Άλεξ πήγε στο Γουέμπλεϊ για την αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σκωτία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Έχει γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς έφτασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε διαδοχικές κατακτήσεις Champions League και δεκάδες άλλους τίτλους.
Είναι Σκωτσέζος και τον γνωρίζει όλη η υφήλιος. Όλη; Όχι όλη... Διότι βρέθηκε ένας σεκιουριτάς που... είτε δεν αναγνώρισε τον Σερ Άλεξ, είτε θέλησε να... κάνει το κομμάτι του, απαγορεύοντας στον διάσημο προπονητή να εισέλθει με το αυτοκίνητό του στο VIP parking του Γουέμπλεϊ.
Ο Σερ Άλεξ πήγε στο Γουέμπλεϊ για την αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σκωτία για το EURO. Ο ίδιος καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Ο σεκιουριτάς σταμάτησε το όχημα του Σερ Άλεξ και μάλιστα βρισκόταν από την πλευρά του διάσημου προπονητή.
«Δεν μπορείτε να περάσετε. Δεν ανήκετε εδώ», είπε ο σεκιουριτάς στον Φέργκιουσον, ο οποίος τον κοιτούσε με ύφος όλο απορία. Τελικά, η... παρεξήγηση λύθηκε.
Γλυκά Νερά: «Χωρίς αναστολές και με κρύο αίμα ο 32χρονος»
Η κυβέρνηση πορεύεται κατά μόνας με «όχημα» τις μεταρρυθμίσεις
Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πιθανότητα εμπλοκής και τρίτου προσώπου – Τα ερωτήματα
Αγίου Πνεύματος: Άστατος ο καιρός το τριήμερο – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες
«Θα πεθάνω - Πιες νερό, φάε σοκολάτα»: Βαθιά ανησυχητική η δράση των νεαρών ντίλερ στα βόρεια προάστια
Ιρανικά ΜΜΕ: Υπάρχει σχέδιο συμφωνίας με τις ΗΠΑ, εκκρεμεί η οριστικοποίηση - Τα σημεία
Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται καταιγίδες - Οι 6 περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο
Και νύχια και... προξενιό με σωσία του Μητσοτάκη: Το viral κατάστημα στο Αιγάλεω
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



