Ο πρίγκιπας Φίλιππος στο τιμόνι - δύο ημέρες μετά το τροχαίο ατύχημα
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ -αμετανόητος, έπειτα από όσα έγιναν- δεν φοράει ζώνη ασφαλείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο δούκας του Εδιμβούργου εθεάθη να οδηγεί ένα καινούργιο Land Rover, δύο ημέρες αφότου ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα σε έναν δρόμο κοντά στο Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ, γράφει το BBC.
Στις εικόνες που δημοσίευσαν οι εφημερίδες Daily Mail και The Sun, κι επικαλείται το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, διακρίνεται ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος να οδηγεί μόνος του στην περιοχή του Σάντρινγκχαμ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ των δύο εφημερίδων, ο Φίλιππος δεν φοράει ζώνη ασφαλείας.
Το Freelander, το μοντέλο το οποίο οδηγούσε ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, παραδόθηκε στο Σάντρινγκχαμ την Παρασκευή.
Ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν τραυματίστηκε στο τροχαίο της Πέμπτης, όμως δύο γυναίκες τραυματίστηκαν.
Το όχημα του δούκα συγκρούστηκε με ένα Kia. Η οδηγός, μια 28χρονη γυναίκα, γλύτωσε με αμυχές, ενώ μια 45χρονη επιβάτης υπέστη κάταγμα στον καρπό της.
Ένα αγοράκι ηλικίας 9 μηνών, που επέβαινε στο Kia, δεν έπαθε το παραμικρό.
Το Ιράν κομμένο στα δύο: Από τα «πάρτι» στα συντρίμμια φυλακών, στα μοιρολόγια για τον Χαμενεΐ
Τι συμβαίνει με το δημοψήφισμα για ΔΕΘ: «Συνεχίζεται η διαδικασία» λέει ο δήμος - «Παρανομεί» απαντά οργανωτική επιτροπή
Τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ, τα πρακτορεία, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο Παγκράτι και οι καταγγελίες για αποτυχημένο σχεδιασμό
ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Όλο το παρασκήνιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




