Κύπρος: Πλήρως εμβολιασμένο το 63,2% του πληθυσμού
Τα πρωτεία των εμβολιασμών συνεχίζει να κατέχει η Πάφος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ποσοστό 71,7% του ενήλικου πληθυσμού (18+) στην Κύπρο εμβολιάστηκε με την 1η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, ενώ ποσοστό 63,2% ολοκλήρωσε το εμβολιαστικό του σχήμα.
Σύμφωνα με στοιχεία από τη Στατιστική Υπηρεσία, (και την πληθυσμιακή καταγραφή μέχρι το έτος 2019), εκτιμάται ότι 202.781 άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί.
Πρωταθλήτρια στους εμβολιασμούς η Πάφος
Κατά το υπουργείο Υγείας της Κύπρου, σε σχέση με την εμβολιαστική κάλυψη ανά Επαρχία, η Πάφος παραμένει πολύ ψηλά, έχοντας ξεπεράσει το 80% του πληθυσμού της που έχει λάβει τουλάχιστον την 1η δόση (80,7%). Ακολουθούν οι Επαρχίες Αμμοχώστου και Λευκωσίας με 77,6% και 72,3% αντίστοιχα και η Επαρχία Λεμεσού με 69,8%. Χαμηλά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες Επαρχίες παραμένει η Επαρχία Λάρνακας με 66,1%.
Στα κέντρα ελεύθερης προσέλευσης παγκύπρια έγιναν από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 23 Ιουλίου συνολικά 5.877 εμβολιασμοί.
Μεταπολίτευση: Έβλαψε ή ωφέλησε την ελληνική κοινωνία;
Ολυμπιακοί Αγώνες 2021 - Τόκιο: Το διπλό στοίχημα πίσω από το αθλητικό ιδεώδες
Κορονοϊός - Θωμαΐδης: Έως και 2.000 κρούσματα τον Αύγουστο στην Αττική
Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Εξαιρετική Σάκκαρη πέρασε το εμπόδιο της Κονταβέιτ
Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι - «Θα δώσω το νησί έτοιμο στον Ερντογάν»
Μάχη στη ΜΕΘ για 53χρονο ομογενή: Σε κώμα μετά από εμφυτεύματα δοντιών στην Τουρκία - «Δε μας δίνουν πολλές ελπίδες»
Άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό Κορυδαλλού - Η απάντηση της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλει συνδικάτο της ΣΤΑΣΥ
Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη δομή Σιντικής με πετροπόλεμο και κρότου-λάμψης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




