Χωρίς ρεύμα ο Παναμάς – Και καταφθάνει ο Πάπας
Όλα αυτά συμβαίνουν τρεις ημέρες πριν από την άφιξη εκεί του Φραγκίσκου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης έπληξε την Κυριακή την πόλη του Παναμά και αρκετές περιοχές αυτής της χώρας στην Κεντρική Αμερική, τρεις ημέρες πριν από την επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου.
Το μεσημέρι, τοπική ώρα, τα καταστήματα της πρωτεύουσας είχαν βυθιστεί στο σκοτάδι και τα φανάρια κυκλοφορίας στους δρόμους δεν λειτουργούσαν, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.
Η βλάβη «επηρέασε την τροφοδότηση του δικτύου σε αρκετές περιοχές της χώρας. Οι ομάδες εργάζονται για την αποκατάσταση του δικτύου το συντομότερο δυνατό» διαβεβαίωσε με μήνυμα στο Twitter η κρατική επιχείρηση ηλεκτροδότησης ETESA.
Τα αίτια της βλάβης δεν έχουν αποσαφηνιστεί και το ρεύμα αναμένεται να αποκατασταθεί «σταδιακά».
Ο Πάπας Φραγκίσκος αναμένεται την Τετάρτη στον Παναμά, όπου θα τον υποδεχθούν τουλάχιστον 150.000 νέοι από 150 και πλέον χώρες.
Ο Τραμπ έκανε πράξη τις απειλές: Σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες επιβάλλει έξτρα δασμούς λόγω Γροιλανδίας
«Φοβόμασταν μην τουφεκίσει ο ένας τον άλλον» - Οι νέες μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία
Σοκαριστικό βίντεο από Λάρνακα: Έβγαλαν τσεκούρια και όπλα δίπλα από την Αστυνομική Διεύθυνση
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Α’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



