Άντριου Κουόμο: Η βοηθός που κατηγόρησε τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης για σεξουαλική παρερνόχληση, σπάει τη σιωπή της
Η Μπρίτανι Κομίσο αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον προϊστάμενό της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋

Σχετικά με το σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, μίλησε η πρώην εκτελεστική βοηθός του, Μπρίτανι Κομίσο. Η Κομίσο, ήταν η πρώτη που κατήγγειλε τον Αμερικανό πολιτικό για τις πράξεις του, τις οποίες ο ίδιος αρνείται.
Στην έκθεση της γενικής εισαγγελέα αναφέρεται ότι η Κομίσο ισχυρίστηκε πως, από το 2019 έως το 2020, σε πολλές περιπτώσεις, ο Κουόμο «ήρθε σε στενή επαφή» μαζί της ενώ γίνεται λόγος για ένα συγκεκριμένο περιστατικό κατά το οποίο «έφτασε κάτω από τη μπλούζα της και της έπιασε το στήθος». Η Κομίσο περιγράφει και ένα άλλο περιστατικό, όπου η ίδια τράβηξε μία selfie και ο κυβερνήτης «έβαλε το χέρι του και της έπιασε τα οπίσθια».
Η Κομίσο μίλησε στο στο CBS This Morning και στην Times Union, η πρώην εκτελεστική βοηθός του κατηγορούμενου πολιτικού ανέφερε ότι ο ίδιος «παραβίασε το νόμο» ενώ σχολίασε ότι «αυτό που μου έκανε ήταν έγκλημα». Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια, την φίλησε στα χείλη προσποιούμενος ότι πάει να την φιλήσει στο μάγουλο. Όπως τόνισε, ο λόγος που δεν μίλησε τότε, ήταν ότι ήταν σίγουρη ότι δεν θα την πίστευαν. «Δεν είπα τίποτα όλο αυτό το διάστημα. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι μιλάμε για τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης. Τον φυλάνε στρατιώτες και άνθρωποι της ασφάλειας. Αυτοί δεν είναι εκεί για να προστατεύσουν εμένα, αλλά αυτόν. Ένιωσα πως αν επιχειρούσα να κάνω κάτι για να τον προσβάλω μέσα στο σπίτι του, δεν θα ήταν αυτός που θα είχε προβλήματα ή θα απολυόταν. Θα ήμουν εγώ. Και ένιωσα επίσης πως ότι και να έλεγα δεν θα με πίστευε κανείς».
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



