Ακάρ: «Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα σε Αιγαίο και Μεσόγειο»
Νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Αμυνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Χουλουσί Ακάρ συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο κι επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει κανένα τετελεσμένο στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.
Κατά την επιθεώρηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στο Χατάι της Τουρκίας, ο Τούρκος υπουργός αφού είπε αρχικά ότι οι Τούρκοι επιθυμούν να λύνουν τα προβλήματα με ειρήνη, γαλήνη, εμπιστοσύνη, καλή γειτονία και συνεργασία, μιλώντας ξανά για «Γαλάζια Πατρίδα» συνέχισε με απειλές.
«Αλλά θα συνεχιστεί με αποφασιστικότητα και χωρίς καμία παραχώρηση, η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων μας τα οποία πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο. Στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις λαμβάνουν όλα τα μέτρα και η κατάσταση παρακολουθείται στενά. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κανένα βήμα και κανένα τετελεσμένο στο οποίο δεν θα συμμετέχει η Τουρκία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



