Γερμανία: Κανίβαλος τεμάχισε και έφαγε μέλη 43χρονου - Τον «ψάρεψε» στο Ίντερνετ
Τα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ξεκίνησε την Τρίτη, στο Βερολίνο, η δίκη του 41χρονου καθηγητή λυκείου, του Στέφαν Ρ. που κατηγορείται ότι σκότωσε έναν άλλο άνδρα και έφαγε μέλη του σώματός του.
Το φρικτό έγκλημα φέρεται να έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2020 και θύμα ήταν ένας 43χρονος τεχνικός, ονόματι Στέφαν Τ.. Οι δύο άντρες φέρονται να γνωρίστηκαν μέσω ενός σάιτ γνωριμιών και συναντήθηκαν στο διαμέρισμα του υπόπτου μερικές ώρες αργότερα. Εκεί ο 41χρονος φέρεται να σκότωσε τον 43χρονο και να τον τεμάχισε.
Η εισαγγελία πιστεύει ότι ο κανίβαλος έφαγε στη συνέχεια ορισμένα μέλη και πέταξε τα υπόλοιπα σε διάφορα σημεία του Βερολίνου. Η αστυνομία αναζητούσε το θύμα επί εβδομάδες, προτού βρεθούν λείψανά του διασκορπισμένα σε ένα δάσος στο βόρειο Βερολίνο τον περασμένο Νοέμβριο. Με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, αλλά και άλλων στοιχείων, η αστυνομία οδηγήθηκε στον φερόμενο ως δράστη.
Τα κίνητρα του εγκλήματος
Σε έρευνες που έγιναν στο διαμέρισμά του η αστυνομία βρήκε εργαλεία κοπής, ανάμεσά τους μαχαίρια και πριόνια καθώς και θραύσματα οστών και ίχνη αίματος.
Επιπλέον, οι επιθεωρητές βρήκαν στο Διαδίκτυο αποδείξεις για το ενδιαφέρον του υπόπτου για τον κανιβαλισμό και προχώρησαν στη σύλληψή του.
Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο, με τους εισαγγελείς να υποστηρίζουν ότι τα κίνητρα του εγκλήματος ήταν «σαδιστικής, κανιβαλιστικής σεξουαλικής φύσης».
Φωτιά Εύβοια-Ρουμάνοι πυροσβέστες στο ethnos.gr: Θα μείνουμε μέχρι να σβήσει και η τελευταία φλόγα
Φωτιά - Χαρδαλιάς: Η παραίτηση στο συρτάρι, η «καυτή» καρέκλα και τα ερωτήματα για τα εναέρια μέσα
Φωτιά Εύβοια: Νέες αναζωπυρώσεις τη νύχτα – Στη θάλασσα έσβησαν οι φλόγες στο Αγριοβότανο
Από μια κλωστή κρέμεται η επάρκεια των αεροπορικών καυσίμων: Τιμές - «φωτιά» και ακυρώσεις
Ταραγμένα τα… γαλάζια νερά: Ο αναβρασμός στη ΝΔ και το παρασκήνιο της εξόδου Λαζαρίδη
Κεφαλονιά: «Κλειδί» τα μηνύματα με τον 66χρονο - Πού στρέφονται οι έρευνες για τη Μυρτώ
Τους αποκλεισμούς παγκόσμιων οδών εμπορίου πάντα πληρώνουν οι πολίτες – Λιοντάρια που βρυχώνται και ποντίκια που πεινάνε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




