Τραγικό τέλος για την «πεζοπόρο με το μπικίνι» (pics)
Πέθανε από το κρύο μέσα σε χαράδρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια νεαρή γυναίκα από την Ταϊβάν, που είχε γίνει γνωστή από τις πόζες της με μπικίνι σε βουνοκορφές, βρήκε τραγικό τέλος από το κρύο.
Πιο συγκεκριμένα, η 36χρονη Τζίτζι Γου, είχε πάει για μια βόλτα μόνη της στο εθνικό πάρκο του Γιουσάν. Μία εβδομάδα μετά, κάλεσε έναν φίλο της σε ένα δορυφορικό τηλέφωνο και του είπε ότι είχε πέσει σε μια χαράδρα.
Η επιχείρηση διάσωσής της περιελάμβανε ελικόπτερα, όμως, οι καιρικές συνθήκες ήταν τόσο άσχημες που τα εμπόδισαν και τελικά η Γου βρέθηκε 28 ώρες αργότερα παγωμένη.
Σύμφωνα με τις αρχές της Ταϊβάν, η Γου βρισκόταν σε ύψος 1.700 μέτρων πάνω από τι στάθμη της θάλασσας όπου η μέση θερμοκρασία τη νύχτα αγγίζει τους 2 βαθμούς Κελσίου.
Η μελαχρινή καλλονή είχε περίπου 14.000 πιστούς ακολούθους στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, «μαγνητίζοντάς» τους με τις τολμηρές και extreme περιπέτειές της.
Τα τελευταία χρόνια, είχε κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια 100 πεζοπορίες, προβάροντας τουλάχιστον 97 μπικίνι.
Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: «Έλεγε ότι δεν μπορεί άλλο» - Η μαρτυρία συμμαθήτριάς της
Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



