Παρίσι: Ένοπλη ληστεία σε πολυτελές κοσμηματοπωλείο
Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό σημείο του Παρισιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένοπλοι εισέβαλαν σε πολυτελές κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Παρισιού και έφυγαν με λεία αξίας 10 εκατ. ευρώ. Ακολούθησαν πυροβολισμοί από την αστυνομία και τρεις συλλήψεις ενώ το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται για τη σύλληψη των συνεργών τους.
Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με το Reuters, στην πλατεία Βαντόμ και κοντά στο ξενοδοχείο Ritz ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις από τους ληστές έχουν συλληφθεί.
Οι τρεις συλληφθέντες προσπάθησαν να διαφύγουν με αυτοκίνητο αλλά οι αστυνομικοί πυροβόλησαν προς το όχημα, αναγκάζοντάς τους να το εγκαταλείψουν. Μάλιστα, καθώς προσπαθούσαν να ξεφύγουν, πέταξαν μέρος των κλοπιμαίων.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται στόχος η πλατεία Βεντόμ», ανέφερε αστυνομικός στους δημοσιογράφους. «Αλλά δεν ήταν με "απλά" πιστόλια οπλισμένοι, είχαν μεγάλα όπλα, κάτι που συμβαίνει σπάνια», συμπλήρωσε.
Μίκης Θεοδωράκης: Το ύστατο χαίρε στον κορυφαίο συνθέτη
Παραιτείται ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την ΕΠΟ
Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Aνησυχία για την Εύβοια
Σάλος στην Κύπρο: Το υπουργείο Παιδείας ζήτησε από τους καθηγητές να σκίσουν σελίδα βιβλίου
Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




