Ενότητες στο άρθρο: 📌 Γιατί μπήκαν στον «πάγο» οι συνομιλίες
Κρίση των υποβρυχίων: Στον «πάγο» οι διαπραγματεύσεις ΕΕ-Αυστραλίας για συμφωνία ελεύθερου εμπορίου
Ο κύκλος διαπραγματεύσεων για τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου «αναβλήθηκε τουλάχιστον ως τον Νοέμβριο»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι διαπραγματεύσεις που προγραμματιζόταν να διεξαχθούν εδώ και καιρό για την πιθανή σύναψη συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αυστραλία αναβλήθηκαν, ανακοίνωσε ευρωπαίος αξιωματούχος.
Γιατί μπήκαν στον «πάγο» οι συνομιλίες
Και αυτό γιατί δεν έχει ακόμα κοπάσει η οργή για την απόφαση της Καμπέρας να ακυρώσει σύμβαση με τη Γαλλία για την προμήθεια στόλου συμβατικών υποβρυχίων στο αυστραλιανό Πολεμικό Ναυτικό.
Ο κύκλος διαπραγματεύσεων για τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου «αναβλήθηκε τουλάχιστον ως τον Νοέμβριο», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχος της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Καμπέρα.
Διαβάστε ακόμη
«Μικρά, ανθισμένα νησιά»: Η πόλη που μετατρέπει τα παρτέρια των δρόμων σε μικρούς βιότοπους
Τις γαλάζιες «αρρυθμίες» θέλει να ρυθμίσει η κυβέρνηση: Οι τοποθετήσεις που άναψαν φωτιά και η επιχείρηση... ήρεμα νερά
Έκρηξη στην Πλάκα: Ανασύρθηκε νεκρή γυναίκα από τα συντρίμμια - «Κρίσιμες ώρες γιατί φτάσαμε στον χώρο των υπνοδωματίων»
Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα: Τραυμάτισαν 10χρονο κορίτσι - Κάλυκες και σπασμένα τζάμια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




