Ερντογάν: Αδύνατον για την Τουρκία να εγκρίνει τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα
Ο Ερντογάν τηλεφώνησε στον Μαδούρο, την αποχώρηση του οποίου από την εξουσία ζητούν η αντιπολίτευση και η Ουάσινγκτον🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Είναι αδύνατον για την Τουρκία να εγκρίνει τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι ο λαός της Βενεζουέλας θα συνεχίσει να στηρίζει τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο.
Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Μαλτέζο ομόλογό του στην Άγκυρα, ο Ερντογάν δήλωσε σοκαρισμένος από τα σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τη λατινοαμερικανική χώρα, σημειώνοντας ότι είναι αναγκαίο οι δημοκρατίες να σέβονται τα εκλογικά αποτελέσματα.
Νωρίτερα το πρωί, ο Ερντογάν τηλεφώνησε στον Μαδούρο, την αποχώρηση του οποίου από την εξουσία ζητούν η αντιπολίτευση και η Ουάσινγκτον, για να του εκφράσει την υποστήριξή του.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
«Διψασμένος» αέρας και εκρηκτικό κοκτέιλ πυρκαγιών: Γιατί η σημερινή μέρα είναι η πιο επικίνδυνη - Τι αλλάζει τις επόμενες ώρες
Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Από πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα ο θάνατος του Γεωργίου
Πώς απαντά η κυβέρνηση στα σενάρια περί μετεκλογικών συνεργασιών
«Ανθρώπινα ψυγεία»: Ιαπωνική εταιρεία λανσάρει... προσωπικούς καταψύκτες για αντιμετώπιση της ζέστης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



