Συνάντηση Μπάιντεν – Βαρθολομαίου στο Λευκό Οίκο: Η Σχολή της Χάλκης, τα εμβόλια και το κλίμα
Πριν μεταβεί στο Λευκό Οίκο, ο Οικουμενικός Πατριάρχης συνάντησε τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Κανονικά συνέχισε το πρόγραμμα της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, έπειτα από τη σύντομη νοσηλεία του και πραγματοποίησε τη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ ζεστό κλίμα, με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, σε ανάρτησή του στο twitter να σημειώνει πως ο Βαρθολομαίος έθεσε στον κ. Μπάιντεν την ανάγκη άμεσων ενεργειών των πολιτικών ηγεσιών στην κλιματική κρίση, την προώθηση των εμβολίων εναντίον της COVID - 19 στις αναπτυσσόμενες χώρες αλλά και την επαναλειτουργία της Σχολής της Χάλκης.
Πριν μεταβεί στο Λευκό Οίκο, ο Οικουμενικός Πατριάρχης συνάντησε τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Κορονοϊός: Δύσκολος χειμώνας ενόψει - Το «στοίχημα» των παρελάσεων και η… ατομική ευθύνη
Φώφη Γεννηματά: Πανελλήνια θλίψη για το θάνατό της – Την Τετάρτη η κηδεία
Επεισόδια στα Μέγαρα: Τραυματίστηκαν από πέτρες και σκάγια 4 αστυνομικοί
Επίδομα θέρμανσης 2021: Ποσά, δικαιούχοι και χρήσιμες πληροφορίες
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




