Βέλγιο – Τραγική ιστορία: Η 33χρονη Κρητικιά που σκοτώθηκε για μια selfie
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια 33χρονη γυναίκα στο Βέλγιο έπεσε από ύψος 30 μετρων ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία selfie για τον σύζυγό της. Το δυστύχημα με θύμα την Ζωή Σνοκς σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια εκδρομής με τον σύζυγό της Τζόρι Γιάνσεν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 33χρονη στεκόταν στην άκρη ενός γκρεμού όταν έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο ποτάμι που βρισκόταν σε βάθος 30 μέτρων.
Αυτό που λίγοι γνωρίζουν ωσόσο είναι ότι, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr, η 33χρονη Ζωή, έχει καταγωγή από το Γεράνι Ρεθύμνου και το επίθετό της είναι Μαρινάκη, ωστόσο η ίδια είχε επιλέξει να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της, όταν οι γονείς της χώρισαν.
Διαβάστε ακόμη
Κλιμακώνει η κρίση: Οι ΗΠΑ λένε πως έγινε απόπειρα εκτέλεσης του Τραμπ - Σε εγρήγορση η Τουρκία, πολλοί οι νεκροί στο Ιράν
Θύελλα αντιδράσεων στους ακτινολόγους για τη «Νευροεπεμβατική Ιατρική»: «Καμπανάκι» για σοβαρούς κινδύνους
Μάγδα Φύσσα: Δικαιώνεται το παιδί μου και όλα τα θύματα του φασισμού - Δεν θέλω να ξαναδώ τους χρυσαυγίτες
Μπορούν ιρανικοί πύραυλοι να χτυπήσουν τη βάση της Σούδας; Τι λέει αντιναύαρχος στο OPEN
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



