Δύσοσμη έκπληξη σε πτήση από Κύπρο: Έβαλαν κιβώτια με ψάρια αντί για βαλίτσες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια... δύσοσμη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες των Βρετανικών Αερογραμμών στο αεροδρόμιο Χίθροου, καθώς περίμεναν τις αποσκευές τους μετά από πτήση από την Κύπρο.
Σύμφωνα με τη DailyMail, τουλάχιστον 100 κιβώτια με θαλασσινά γύριζαν στον ιμάντα μεταφοράς αποσκευών, δημιουργώντας σύγχυση στους επιβάτες που περίμεναν τις αποσκευές τους.
Η Becca Braunholtz, η οποία επέβαινε στην εν λόγω πτήση, ανέφερε στο BBC ότι ήταν το πιο περίεργο πράγμα να δεις κιβώτια με θαλασσινά αντί για τις βαλίτσες. Μερικοί επιβάτες ήταν «εξοργισμένοι», αναφέροντας ότι «πιστεύαμε ότι οι αποσκευές μας βρίσκονταν στο δεύτερο κύμα παραδόσεων, αλλά ήταν ένα συνεχόμενο κύμα κιβωτίων με ψάρια».
Η Braunholtz είπε υπήρχαν τουλάχιστον 100 κιβώτια με κατεψυγμένα ψάρια, όλα με αυτοκόλλητα για το αεροδρόμιο JFK στις ΗΠΑ. Όταν μίλησε στο προσωπικό της British Airways για την κατάσταση, ήταν «μπερδεμένοι» και δεν ήξεραν πώς είχε συμβεί.
Στους επιβάτες τελικά δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα πάρουν αποζημίωση και επέστρεψαν στο σπίτι τους με άδεια χέρια.
Στη συνέχεια οι Βρετανικές Αερογραμμές επικοινώνησαν με τους επιβάτες και τους ενημέρωσαν ότι οι αποσκευές θα επιστρέφονταν αργότερα. Επίσης, ζήτησαν συγγνώμη, εξηγώντας ότι οι περισσότεροι επιβάτες είχαν παραλάβει τις αποσκευές τους κανονικά.
Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
Τρόμος στην Times Square: Γυναίκα έβγαλε μαχαίρια και επιτέθηκε σε περαστικούς - Μια νεκρή και ένας τραυματίας
Αστυνομικοί μπήκαν σε αυλή, τρόμαξαν από γαϊδουράκι και το εκτέλεσαν εν ψυχρώ - Οργή από την οικογένεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




