Τουρκία - Αρχιμαφιόζος Πεκέρ: «Το νέο αφήγημα της Άγκυρας θα είναι η Ελλάδα»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την πολιτική της Τουρκίας κατά της Ελλάδας χλευάζει ο Τούρκος αρχι-μαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ.
Σε μια σειρά από αναρτήσεις του, ο αυτό-εξόριστος Τούρκος αρχιμαφιόζος υποστηρίζει ότι το νέο αφήγημα της Άγκυρας, προκειμένου να καπηλευτεί τα συναισθήματα του τουρκικού λαού, θα είναι η Ελλάδα.
Ο Σεντάτ Πεκέρ με αφορμή τις «πολεμοχαρείς» δηλώσεις χθες του στελέχους του κυβερνώντος κόμματος, Μετίν Κιουλούνκ, χλευάζει τον ίδιο αλλά και την εξωτερική πολιτική Ερντογάν.
«Τον Μετίν Κιουλούνκ, ένας από τους παλιούς μου φίλους, τον έπιασε πάλι ο ενθουσιασμός. Είπε ‘θα είμαστε στην Αθήνα σε 5 ώρες, αν χρειαστεί’. Μπήκατε στη Συρία με το περιβραχιόνιο ότι θα κάνουμε την προσευχή της Παρασκευής στο τέμενος Εμεβί στη Δαμασκό. Ωστόσο, δεν μπορείτε να πετάξετε ούτε χαρταετό λίγο πέρα από τα σύνορά μας χωρίς την άδεια της Ρωσίας. Για να καπηλευτούν τα συναισθήματα των αγνών και καθαρών ανθρώπων μας, το νέο μας αφήγημα θα είναι η Ελλάδα. Είθε ο Παντοδύναμος Αλλάχ να μην κάνει κανέναν να υποφέρει. Τί είδους απάτη είναι αυτή; Τι ντροπή είναι αυτή; Μεγαλύτερο όνειδος από αυτό δεν υπάρχει ότι: ‘είμαστε ενάντια στα συμφέροντα’. Για να έρθουν τα λεφτά από την Κίνα, θα πουλήσεις την πατρίδα μας, το ανατολικό Τουρκεστάν, σε λίγα λεπτά. Θα πεις ότι θα μπούμε στην Αθήνα σε 5 ώρες (Αν ο σκοπός είναι να εξαπατηθεί κάποιος, κανείς δεν ξεγελιέται)».
4-…Yüce Devletimiz şu kriz döneminde önce kendi alacaklarına faiz uygulamaktan vazgeçsin. Çin’den gelecek para için Atayurdumuz Doğu Türkistan’ı dakikasında satacaksın, Atina’ya 5 saatte gireriz diyeceksin (Maksat alem aldatmaksa, aldanan yok nafile).
— Sedat Peker (@sedat_peker) November 21, 2021
2-Saf, temiz insanlarımızın hissiyatını kullanmak için yeni hikayemiz demek ki Yunanistan olacak. Yüce ALLAH kimseyi acınacak duruma düşürmesin. Bu nasıl bir sahtekarlık? Bu nasıl bir rezillik? Bundan daha büyük rezillik ise “faize karşıyız” hikayesi.
— Sedat Peker (@sedat_peker) November 21, 2021
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



