Αίγυπτος: Προπονητής έχασε τη ζωή του βλέποντας την ομάδα του να βάζει γκολ στο τέλος αγώνα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια τραγωδία σημειώθηκε στην Αίγυπτο όπου ο αρχηγός της Αλ Μαγκντ, Άνταμ Ελ Σελχεντάρ άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο, αφού η καρδιά του δεν άντεξε με πολλούς να υποστηρίζουν πως ρόλο έπαιξε και η ένταση από το γκολ της ομάδας του στο 92ο λεπτό του αγώνα με την Αλ Ζάρκα.
Ο αγώνας διεξήχθη για την δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Αιγύπτου. Ο Άνταμ Ελ Σελχεντάρ πιθανότατα δεν άντεξε την συγκίνηση και όσα έβλεπε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του.
Στο 92ο λεπτό η ομάδα του σκόραρε για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Αλ Ζάρκα με το 1-0, ωστόσο, δευτερόλεπτα μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς εκείνος κατέρρευσε από ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή.
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



