Κυπρος: Δολοφόνησε 2 γυναίκες και τις έθαψε στο εξοχικό του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ επικρατεί στην Κύπρο με τον τραγικό επίλογο του θρίλερ της εξαφάνισης δύο γυναικών.
Ο βασικός ύποπτος ομολόγησε το βράδυ του Σαββάτου τη δολοφονία των δύο γυναικών από την Ρωσία, οι οποίες είχαν εξαφανιστεί από τις 17 Νοεμβρίου. Έπειτα από προσπάθειες να ξεγελάσει τις Αρχές, ο 32χρονος τελικά ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε τις δύο γυναίκες στην εξοχική κατοικία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Sigmalive, ο 32χρονος υπέδειξε στους Αστυνομικούς το ακριβές μέρος όπου βρίσκονται θαμμένες οι δύο γυναίκες. Οι ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τελικά τις δύο σορούς.
Περισσότερες απαντήσεις για τον θάνατο των δύο γυναικών, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Θύματα του εγκλήματος είναι η Mariia Gazibagandova 33 ετών και η Khaiat Alraeesi 43 ετών.
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας από τον Ιανουάριο – Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, «μηνύματα» Καραμανλή- Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




