Το 2021 σε εικόνες: Η Lady Gaga με αλεξίσφαιρο στον Λευκό Οίκο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το ethnos.gr ξετυλίγει το νήμα του 2021 σε μια Ανασκόπηση που παρουσιάζει καθημερινά τις πιο δυνατές στιγμές χρόνου που φεύγει μέσα από τις εικόνες που συγκλόνισαν και συνθέτουν το παζλ της χρονιάς που φεύγει.
Οι φωτορεπόρτερ του Associated Press ενός από τα παλαιότερα και σημαντικότερα φωτογραφικά πρακτορεία παγκοσμίως αποτυπώνουν μέσα από τον φακό τους εικόνες που ανατριχιάζουν και φτιάχνουν την ανασκόπηση του 2021.
Η Lady Gaga στο Λευκό Οίκο
Στις 20 Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του 46ου Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, μετά την καταστροφική 4ετή θητεία Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν, μαζί με τον αντιπρόεδρο, Μάικ Πενς, παρατηρούν τη Lady Gaga τη στιγμή που κατεβαίνει από τη σκηνή, αφότου έχει τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.
Η δημιουργία του οίκου Schiaparelli που φόρεσε η τραγουδίστρια δεν ήταν απλώς εντυπωσιακή, αλλά και σύμφωνη με τα μέτρα ασφαλείας της περίστασης: Όπως αποκάλυψε η Gaga, μερικές μέρες αργότερα, ολόκληρο το outfit ήταν αλεξίσφαιρο.
Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
«Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



