Μαδούρo: Προς ώρας δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Γκουαϊδό
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας παραχώρησε συνέντευξη στο Sputnik🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Νικολάς Μαδούρο κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε και μεταδόθηκε σήμερα από το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ότι δεν έχει εκδοθεί ως τώρα ένταλμα σύλληψης σε βάρος του προέδρου της Εθνοσυνέλευσης Χουάν Γκουαϊδό, που αυτοανακηρύχθηκε μεταβατικός πρόεδρος της χώρας την περασμένη εβδομάδα.
«Εξ όσων γνωρίζω, αυτό το μέτρο δεν έχει παρθεί ως τώρα. Ας περιμένουμε (να ολοκληρωθούν) οι εσωτερικές συνταγματικές και δικαστικές διαδικασίες για να δούμε τα αποτελέσματα. Δεν θα βιαστούμε, θα περιμένουμε», τόνισε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας. Για τον Μαδούρο, το ζήτημα είναι συνταγματικό και επαφίεται στη δικαιοσύνη της Βενεζουέλας.
«Ως αρχηγός του κράτους, έχω την άποψη ότι γίνεται απόπειρα πραξικόπημα, κατά παραβίαση του Συντάγματος. Αλλά αυτή είναι απλά η γνώμη του αρχηγού του κράτους. Πρέπει να ενεργήσει ο γενικός εισαγγελέας, και έχει ήδη αρχίσει να ενεργεί, πρέπει να ενεργήσει το Ανώτατο Δικαστήριο, και ήδη ενεργεί. Και ό,τι αποφασίσουν ο εισαγγελέας και τα δικαστήρια θα εφαρμοστεί από το δικαστικό σύστημα της Βενεζουέλας», ανέφερε ο Μαδούρο.
«Η πιο ιταλική στιγμή ποτέ»: Διαδηλωτής με λιγούρες στο Μιλάνο «σουφρώνει» παγωτό, γίνεται viral
Pizza Fan: Νέες συλλήψεις μετά τους ελέγχους σε καταστήματα - Στο μικροσκόπιο η υπόθεση για την απάτη με τις αποδείξεις
Γιώργος Κώτσηρας: Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ιπποκράτειου για την κατάσταση της υγείας του
Έρευνα ΗΠΑ στην Ελλάδα για Ιράν: Δεν αφορά εισηγμένη ή συστημική τράπεζα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



