Η εβδομάδα που μας πέρασε μέσα από 7 φωτογραφίες: Από τις διαδηλώσεις κατά του κορονοϊού στο Βέλγιο μέχρι τον Τζούλιαν Ασάνζ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Από το Βέλγιο και τις διαμαρτυρίες κατά του κορονοϊού μέχρι και τις διαδηλώσεις υπέρ του Τζούλιαν Ασάνζ στη Βρετανία πολλά ήταν τα σημαντικά γεγονότα που έλαβαν χώρα την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε.
Στην Ιταλία η πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία πλημμύρισε μετά την κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα.Στη Γερμανία ο νέος Καγκελάριος, Όλαφ Σολτς παρουσίασε το υπουργικό του μπροστά από ένα άγαλμα του Willy Brandt. Στις ΗΠΑ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών ο πρώην Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής και προεδρικός υποψήφιος Μπομπ Ντόουλ. Στη Νέα Υόρκη δύτης της ακτοφυλακής, δεμένος σε ένα ελικόπτερο που αιωρείται, τραβάει ένα πτώμα από βυθισμένο όχημα. Τέλος, στη Βρετανία διαδηλωτής ντυμένος ως «Θάνατος» διαδηλώνει έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο στο Λονδίνο, υπέρ του Τζούλιαν Ασάνζ.
Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
Τι θα πει σήμερα στη Βουλή ο Μητσοτάκης - Ποια ατζέντα επιστρατεύει η κυβέρνηση
Έτοιμος ο Ανδρουλάκης για μετωπική με τον Μητσοτάκη - Οι επιθέσεις για υποκλοπές και το αίτημα για εκλογές
Ανησυχία με τις ελλείψεις καυσίμων στα αεροσκάφη - Υπάρχει κίνδυνος να μείνει η Ευρώπη χωρίς αερομεταφορές;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




