Τουρκία: Σάλος από χαστούκι δημοσιογράφου σε τεχνικό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο φαίνεται ο δημοσιογράφος του Haberturk, Μουχαρέμ Σαρίκαγια, να χαστουκίζει τεχνικό ήχου την ώρα που ο δεύτερος προσπαθούσε να τον βοηθήσει.
Το περιστατικό καταδίκασε η Ένωση Δημοσιογράφων της Τουρκίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, «Καταδικάζουμε την άσχημη ενέργεια του δημοσιογράφου Μουχαρέμ Σαρίκαγια κατά του τεχνικού ήχου Αχμέτ Ντεμίρ. Αναμένουμε από τον Σαρίκαγια μία συγγνώμη».
Ζήτησε συγγνώμη ο δημοσιογράφος – Μήνυση σε βάρος του καταθέτει ο τεχνικός
Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη, όμως ο τεχνικός, από την πλευρά του, επιμένει ότι θα υποβάλει μήνυση. Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν πείστηκαν από τη συγγνώμη του Σαρίκαγια και επέμειναν σε αναρτήσεις τους ότι ο ίδιος θα έπρεπε να αποκλειστεί από το επάγγελμα. Λίγο αργότερα το κανάλι ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον γνωστό δημοσιογράφο.
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya ses teknikerini tokatladı.#HaberTürk
— EHA MEDYA (@eha_medya) December 19, 2021
pic.twitter.com/VhSz1ZM3gZ
Η δικογραφία για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, το βίντεο από το Κολωνάκι και οι 4 αντιφάσεις
Απόδραση βαρυποινίτη στις Σέρρες: Βρέθηκε το ένα από τα δύο αυτοκίνητα των δραστών - Είχαν καλάσνικοφ και βενζίνη
Μικρός πιανίστας συγκίνησε παίζοντας τη μελωδία από το «Ώρες μικρές» του Γιώργου Μαζωνάκη στο Σύνταγμα
Τότε και τώρα: Έτσι άρχισαν δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, έτσι θα αρχίσει κι ο τρίτος - Τι δείχνουν τα σημάδια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




