Ολλανδία: Η αστυνομία διέλυσε παράνομο πάρτι με συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η αστυνομία διέλυσε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ένα παράνομο πάρτι στο οποίο συμμετείχαν από χθες εκατοντάδες άνθρωποι, οι οποίοι ήθελαν να γιορτάσουν, σε ένα παλιό εργοστάσιο στην κεντρική Ολλανδία, μεταδίδουν ολλανδικά ΜΜΕ.
Δέκα αστυνομικά βαν εισήλθαν στον χώρο, στο Ράισβαϊκ και εκατοντάδες αστυνομικοί αναπτύχθηκαν για να πείσουν τον κόσμο να φύγει, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ολλανδίας NOS.
Η αστυνομία προχώρησε σε πολλές προσαγωγές, αν και η όλη επιχείρηση εκτυλίχθηκε χωρίς να σημειωθούν επεισόδια, μετέδωσε το τοπικό μέσο Omroep Gelderland.
Η γιορτή ξεκίνησε χθες το βράδυ, σε ένα υπόστεγο ενός παλιού εργοστασίου κατασκευής κεραμικών ειδών. Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως αναγνώρισαν πολλά οχήματα με γαλλικές, γερμανικές, ισπανικές και ιταλικές πινακίδες.
«Είναι μια παράνομη γιορτή, επομένως απαγορεύεται. Επιπλέον, δεν είναι ενδεδειγμένο κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού. Τα μέτρα εφαρμόζονται σε όλους!», έγραψε στο Twitter η Γιόσαν Μέιγιερς, δήμαρχος του Μπούρεν, στο οποίο ανήκει το Ράισβαϊκ.
Οι υγειονομικοί περιορισμοί είναι αυστηροί στην Ολλανδία, όπου ένα νέο λοκντάουν επιβλήθηκε μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, μπροστά στο νέο κύμα της Covid-19 και τη διασπορά της παραλλαγής Όμικρον.
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



