Νότια Αφρική: Φωτιά στη Βουλή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί στην έδρα του Κοινοβουλίου της Νότιας Αφρικής στο Κέιπ Τάουν, σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP που βρίσκονται στο σημείο.
Φλόγες πάνω από το κτήριο και μια πυκνή στήλη καπνού φαίνονταν γύρω στις 07:30 ώρα Ελλάδας. Πυροσβέστες βρίσκονται επί τόπου.
Προς το παρόν είναι άγνωστη η αιτία που προκάλεσε τη μεγάλη φωτιά στο κοινοβούλιο της χώρας. Μεγάλες φλόγες και μαύρος καπνός είναι ορατά από χιλιόμετρα μακριά, με τους κατοίκους του Κέιπ Τάουν να μοιράζονται στα social media σχετικά πλάνα.
«Η στέγη πήρε φωτιά και το κτήριο της Εθνοσυνέλευσης βρίσκεται επίσης στις φλόγες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος των υπηρεσιών διάσωσης της πόλης, που ζήτησαν ενισχύσεις στο πεδίο. «Η πυρκαγιά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο και έχουν σημειωθεί ρήγματα στους τοίχους του κτηρίου», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Μέτρα μήνα - μήνα ανακοινώνονται σήμερα στη ΔΕΘ: Τα σημεία «κλειδιά» της ομιλίας Μητσοτάκη
Ο «Μαραθώνιος» της ΣΤΑΣΥ: Παραδίδεται ο πρώτος ανακατασκευασμένος συρμός του ΗΣΑΠ - Υπομονή για νέους
Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 31χρονος δράστης της επίθεσης στο ΑΤ Μάνδρας - Το χρονικό και οι μαρτυρίες
Αμερικανός ερωτεύτηκε στην Κρήτη το '85 και περίμενε 5 μέρες στην Αθήνα για μια άγνωστη: Το ραντεβού της ζωής τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




