Τουρκία: Εκατομμύρια για τη συντήρηση των παλατιών του Ερντογάν το 2022
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνολικά 470 εκατομμύρια λίρες (30 εκατ. ευρώ) θα δαπανηθούν το 2022 για τη συντήρηση, την επισκευή και τον εξοπλισμό (με πληροφοριακά συστήματα) των ανακτόρων του Τούρκου προέδρου στην Άγκυρα, τη Μούγλα και το Μπίτλις.
Μέχρι σήμερα έχουν δαπανηθεί 3 δισεκατομμύρια 83 εκατομμύρια λίρες (250 εκατ. ευρώ) για το προεδρικό Μέγαρο που χτίστηκε στην Άγκυρα.
Σύμφωνα με το «Πρόγραμμα Επενδύσεων 2022», οι μεγαλύτερες δαπάνες αφορούν σε αγορά επίπλων, οχημάτων και στη συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού μηχανημάτων.
37 εκατομμύρια λίρες (2.5 εκατ. ευρώ) θα δαπανηθούν για το θερινό ανάκτορο στη Μαρμαρίδα, για τον οποίο έχουν ήδη δαπανηθεί μέχρι στιγμής 648 εκατομμύρια 300 χιλιάδες λίρες (42 εκατ. ευρώ).
151 εκατομμύρια λίρες (10 εκατ. ευρώ) θα διατεθούν για το Μέγαρο Αχλάτ στο Μπίτλις, γνωστό ως χειμερινό ανάκτορο. Η συνολική επένδυση της Ahlat θα είναι 290 εκατομμύρια TL (20 εκατ. ευρώ). Η έκταση των κτιρίων είναι 5.631 τετραγωνικά μέτρα μέσα σε ένα οικόπεδο 52.949 τετραγωνικών μέτρων.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



