Ρωσία: «Προβοκάτσια» τα περί επικείμενης ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Δυτικά και ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και αξιωματούχοι άρχισαν ακόμη πιο δραστήρια να αναπαράγουν τις εικασίες περί της επικείμενης ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, όπως το θέτουν. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στόχος αυτής της εκστρατείας είναι η δημιουργία μιας επικοινωνιακής προκάλυψης για την προετοιμασία των δικών τους μεγάλης κλίμακας προκλητικών ενεργειών, μεταξύ αυτών και στρατιωτικών, που μπορεί να έχουν τις τραγικότερες συνέπειες για την περιφερειακή και παγκόσμια ασφάλεια», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
Η Μαρία Ζαχάροβα κάλεσε «τις δυτικές χώρες να σταματήσουν την επιθετική αντιρωσική επικοινωνιακή εκστρατεία, να σταματήσουν να συνεισφέρουν στη στρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας, σύροντάς την στο ΝΑΤΟ και αντ' αυτού να κατευθύνουν τις προσπάθειές τους στο να παρακινήσουν το καθεστώς του Κιέβου να συμμορφωθεί με τις συμφωνίες του Μινσκ και τις άλλες διεθνείς υποχρεώσεις του».
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




